11.10.2015

Kyl sä tiedät mis mä pyörin eilen illalla

Harvoin fanitan mitään bändiä tosissani, mutta Ricky-tick Big Band & Julkinen Sana vei sydämeni vuosi sitten! Mahtava jazz-orkesteri ja kolme räppäriä (Tommy Lindgren, Paleface ja Redrama) on yhdistettynä jotain niin uskomattoman hyvänkuuloista! Viime vuonna harmikseni missasin ne harvat keikat ja odottelin neuroottisena seuraavia keikkoja. Sitten keväällä ilmestyi Facebookkiin ilmoitus, että lokakuussa järjestetään Kulttuuritalolla keikka. Varasin minulle ja Ainolle heti liput ja keikkahan olikin sitten muutaman päivän päästä loppuunmyyty :-D

Pitkä odotus palkittiin eilen, kun vihdoinkin pääsin keikkaileen<3

Yllätyttiin, kun istuttiinkin lähempänä kuin mitä ajateltiin. Tai sitten oltiin väärillä paikoilla hehe... En oo ikinä ollut niin lähellä, että olisin voinut nähdä artistien ilmeet ja eleet kunnolla! Sain muutaman kerran kylmiä väreitä, kun orkesterin jäsenet soittivat biisien lomaan sooloja savuverhon peittämänä <3 Oli muuten miellyttävää vaihteeksi istua suurin osa keikasta. Vasta lopuksi noustiin seisoomaan ja hyvä niin, sillä mielestäni parhaimmat biisit soitettiin viimeiseksi :-) Pääsi vähän jammaileen mukana! Olin niin onnesta sekaisin showta katsellessani, että hymyilin idiootin lailla jo alkusoiton aikana ja hymy jatkui koko shown. Lempibiisieni aluissa riemu oli niin suuri, että hypin ilosta kuin pieni lapsi jouluaattona. 

Olen koittanut tiivistää tähän ajatuksiani Rtbb & Julkisen Sanan keikasta, mutta en pysty mitenkään kuvaileen sitä onnen tunnetta kunnolla. Mutta olin onnellinen ja sekaisin ja vieläkin niin iloinen, että ihan pakahdun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti