19.1.2012

Vastasin kysymykseen, kiitoksia vain

Miljoonat ihmiset ovat kyselleet, kuinka kouluni on lähtenyt käyntiin. Kyllästyneenä kaikkeen vastaamiseen kirjoitan nyt tiivistetyn version koulutaipaleeni alusta.

Varsinaisia koulupäiviä on takana neljä, sillä olin kaksi ensimmäistä päivää matkalla Suomeen ja perjantaisin on itseopiskelupäivä (= ei ole koulua). Saavuin viime viikon keskiviikkona kouluun ja oikeastaan oli mukavat fiilarit siitä. Liika informaatio sai pienen nuppini sekaisin, mutta pian ne kuitenkin jäsentyivät järkevästi. Luokkatovereistakin sain erittäin hyvän ensivaikutelman, ottaen huomioon kahden päivän poissaoloni, mutta parin henkilön kohdalla pelkäsin epätoimeentulemista.

Maanantaina oltiin koko konkkaronkka Haukilammella tiimiytymässä. Siellä tutustuttiin, leikittiin ja vietettiin aikaa keskenämme. Hauskan juomapelinkin opin sillä reissulla sekä kaikkien nimet.. Kaiken kaikkiaan oli ihan järjettömän kiva reissu, kiitoksia vain. Team Käpykin sai alkunsa tällä leirillä.. :D

Eilen alkoi ns. oikea opiskelu ja intoa riittää vielä pitkäksi aikaa. Harmi, kun ei ole vielä oikein kotitehtäviä, mitä tehdä. Onneksi on atk-tuntien puolesta paljonkin tehtävää ja pitäis kirjoitella hopsia eli henkilökohtaista opiskelusuunnitelmaa.. Niitä olikin tarkoitus väsätä hieman tämän viikonlopun aikana, kunhan vaan saan koneelleni Microsoft Officen (tai varastan porukoiden miniläppärin väliaikaiseen käyttöön)..

Ostin tänään myös haalarin ja kaksi merkkiä siihen! Hukun haalariin, mutta se on kuulemma sen tarkoitus.. Väri on violetti ja ton Laureamkon nokkaeläimen (Ursulan mielestä se on sorsa) päällä on meidän haalari. Hei, mulla on muuten tollanen merkki!
Riihimäellä on ihan kiva kans asua, kiitos kysymästä. En oo paljon ehtinyt asua siellä, kun oon koulussa Hyvinkäällä ja koulun jälkeen käyn korkeintaan kaupassa ja sit oonkin mun huoneessa. Ja oon ollut Tampereellakin viikonloppuisin, joten en todellakaan oo Riksuun ehtinyt tutustua. Mutta eiköhän tässä ole vielä aikaa tutustua siihen, mikäli Riksuun voi edes tutustua kunnolla.. Vielä kun tottuisi siihen ajatukseen, että asun Riihimäellä ja käyn päivittäin junalla Hyvinkäällä koulussa opiskelemassa sairaanhoitajaksi.

Kiitos ja anteeksi opiskelutovereilta, kun kirjoitan teistä blogiini. Siihen saa tottua.. ;D

2 kommenttia:

 1. veit mun "maininta blogissa"- neitsyyden<3
  oon ihan fiilareissa kun keksin että hei! sulla on tämmänenki:D
  (me totutaan siihen että sä mainitset meidät blgissa. mut sä saat tottua siihen että spämmin tänne anonyyminä)
  hihi. terpuin salminen, jolla ei ole google-tiliä.

  VastaaPoista
 2. salminen tervetullut spämmäämään vaatimatonta blogia! :D

  VastaaPoista