31.12.2014

Lupaukset (ja toiveet) vuodelle 2015

Uusi vuosi on ihan oven takana! En lähde kirjoittamaan, mitä tämän vuoden aikana tapahtui. Sen sijaan voisin ensimmäistä kertaa kirjoittaa ja julkaista uuden vuoden lupaukseni ja toiveeni. 
Eli vuonna 2015...

...vähennän märehtimistä. Oikeesti, hävettää kuinka paljon aikaa ja energiaa olen kuluttanut aikaa märehtimällä milloin mitäkin ongelmaa. Kun usein se viltin alla itkeminen ei auta asiaan ja usein itken ihan turhasta. Niin, että tätä vähemmän ja enemmän kivoja ajatuksia!

...en mieti, mitä muut ajattelevat minusta. Se ei ole palkitsevaa ja sitä paitsi, miksi mun pitäisi edes miettii semmosta?

Weheartit.com
...ryhdistäytyä Projekti Taparemontin suhteen. Vähän on jäänyt toi elintaparemontti... Hupsista! No, mutta nyt taas otan itseäni niskasta kiinni ja käyn ahkerasti salilla yms. Lenkkipolulle mua ei vieläkään saa, mutta kesän pyöräkelejä ootellessa. Mä oon jo suunnitellut pyörälenkkejäkin! Eli konkreettisemmin: juon riittävästi vettä, syön terveellisesti ja liikun säännöllisesti, Tadaa!

...luen enemmän kirjoja. Tarviiko tätä enempää selittää?

Weheartit.com
...valokuvaan enemmän. Oikealla kameralla, ei iPhonella. Ärsyttää, kun ei ole kuvia kauheesti -.- 

...haluaisin matkustaa enemmän. Ei ole väliä matkustanko kotiseudulla, kotimaassa vai ulkomailla. Kunhan seikkailen! Maailma, ole varuillasi.

...valmistun sairaanhoitajaksi. 

...haluaisin löytää työpaikan, josta tykkään. 

...suunnittelen (ja hankin) tatuoinnin. Pitkään haaveenani on ollut tatuoinnin hankkiminen, mutta se on aina jäänyt saamattomuuden takia välistä. Nyt aion miettiä ja suunnitella kivan tatuoinnin ja ehkä jopa hankkia sen tämän vuoden puolella! 

...rakennan tänne tätä kotipesääni lisää. Haaveena on mm. lukunurkkauksen kehittäminen olohuoneen nurkkaan ja muuta kivaa :)

...haluan opetella laittamaan hiuksiani kivasti. Koska töissä ei voi liitää liaani valvoillaan ja en osaa normaalia ponnaria tai rumaa nutturaa kummemmin laittaa kuontaloani kiinni, haluaisin opetella kaikkia kivoja juttuja.

...yritän opetella kutomaan ja virkkaamaan. Joku voisi myös opettaa mua, kun en tajuu nettiohjeita. Pliis!

(Haluan kirjoittaa myös tähän listaan, että tulevana vuonna hankin poikaystävän. Se enemmänkin toive kuin lupaus. Vaikka pitäisi varmaankin olla ihan onnellinen yksinäänkin ja oppia arvostamaan tätä sinkkuaikaa. Mutta en panisi pahakseni, jos jonkun kivan ihmisen löytäisin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti