9.4.2015

Kamera kädessä kuljemme taloon autioon

Idan kanssa ollaan haaveiltu kuvausreissusta Tampereen vanhalle tulitikkutehtaalle Pispalaan. Kumpikaan meistä ei aiemmin ollut käynyt siellä, joten nyt mentiin pääsiäisperjantaina! Mukana matkassa myös ranskalainen vaihtarikamu Mathieu :) Pakattiin reppuun eväsleivät ja juotavaa ja parkkeerattiin auto Ahjolan parkkipaikalle. Seikkailtiin ja päätettiin ylittää rautatie, että päästäisiin ensimmäiselle mielenkiintoiselle kohteelle kuvailemaan.

Vitsailtiin ennen raitelle astumista, että mitä jos juna tulisikin tuolta juuri kun ollaan ylittämässä rautatietä. Ja ollessamme ylittämässä sitä, kuulin tutun äänen, joka siis tarkoittaa junan saapumista. Äkkiä pois raiteilta!!! Naurettiin hassulle sattumalle ja onnelle.

Mä tykkään autiotaloista ja hylätyistä rakennuksista. Kun minä olin nuori, tutkimme erään luokkakaverini kanssa lähellä olevia autiotaloja ja kehitimme mielettömiä teorioita, mihin se perhe on kadonnut siitä talosta. Autiotalot saa mut tuntemaan itseni tutkimusmatkailijaksi, vaikka nykyään oletan, että sieltä löytyy ruumis tai nurkan takana vaaniva murhaaja. Silti niihin on pakko mennä, jos tilaisuus koittaa! 
Tulitikkutehdas oli hieno paikka! Vielä hienompi varmaan aurinkoisella kelillä ja silloin, kun varpaat ei jäädy. Kuviakaan ei jaksanut niin paljoa ottaa, kun sormet olivat kohmeessa eivätkä liikkuneet kunnolla. Mutta sain kivoja kuvia otettua ja uuden profiilikuvankin! Nahkatakkinen tyttö sopi tänne kuin nenä päähän :-D Viimeiseksi haluankin jakaa teidän kanssa seksikkäimmän kuvan, joka musta on ikinä otettu. Tämä ei ollut se kiva uusi profiilikuva, vaan niitä hetkiä, kun ei jaksa enää poseerata nätisti. Oh my. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti