27.5.2013

Terassit kierroksella vol. 2

Viikonloppuna koottiin porukka kasaan ja lähdettiin taas viime vuodesta tutulle Terdepyöräilylle! Alkuviikosta meinasi näyttää uhkaavasti siltä, että vettä sataisi ja joutuisimme tyytymään sisätiloihin. Onneksi onni suosi meitä ja aurinko paistoi iloisesti koko päivän! Siltä näyttää kyllä mun punainen naamani -.-


Aloitettiin kierros Kleckerin kalliolta, jonne ei kylläkään meinattu Nooriksen kanssa löytää. Ei voi tietää koko paikkaa, jos ei ole syntynyt Hämeenlinnassa.. Perille kuitenkin päästiin ja maisemat oli miellyttävät :) Hyttysiä kuitenkin oli paljon siellä ja argh sekös ärsytti. Jatkettiin matkaa Sokos Hotel Vaakunan terassille, kun oltiin saatu porukka kasaan. Ja siitä sitten jatkoimme venelaiturille hengaileen.
Nooris tosiaan päätti kiivetä aitojen yli bajamajalle. Oikeestaan ton aidan yli ei koskaan tullut kiivettyä, koska siinä oli piikkejä. Mutta sain kuitenkin kuvan napattua ennen kuin Nooris tajusi noi piitkit :D Oli vähän levotonta juttua koko päivän, mutta sellastahan se on aina tässä porukassa!
Nää oli ainoat uimaan uskaltaneet!

Hämeenlinnan hyppyrimäessäkin tuli käytyä. Oikeesti todella kiva paikka ja aurinkokin paisto niin ihanasti siihen :) Ei kyllä tuullut ollenkaan, joten kuumus tuntui lopulta hieman ahdistavalta.. Mutta ei se menoa haitannut! Täällä tarkoitus oli juoda TelemarkTequilat vapaalla tyylillä. Muut antoi pisteitä asteikolla 0-10. Luovia tyylejä näkyi ja voittajaksi selviytyi Mirva upealla kiekaisullaan :D Ja Nooris toteutti uhkailunsa ja kiipeili pitkin hyppyriä.. Itekin teki mieli kiivetä, mutta ehkä odotan sitä kertaa, kun veressä ei lillu tasapainoa häiritseviä tekijöitä ;)
Eroottiset tikkarikuvat ei ihan onnistu, jos kuvattava kohde nauraa suurimman osan ajasta.. Maken kamerassa on paljon kuvia kans, mutta en millään malttanut odottaa! Nää kuvat on siis mun kamerasta, joten ne saa luvan kertoo hieman meidän reissusta. Oli kyllä hyvä päivä kertakaikkiaan! Ja pyöräily itsessään on niin kivaa, että ihan teksi mieli nyttenki polkea. Tosin jätin mun pyörän vielä Hämeenlinnaan, kun ajattelin joku kaunis päivä polkea sen takasin Riksuun.. Nyt menen kuitenkin suunnittelemaan pientä projektia ittelleni -> See u next time!

Ps. Oon ihan inspiraatiota vailla tän blogin suhteen! Mulle siis saa laittaa ideoita, mitä voisin tehdä/kirjoittaa/kuvata yms. Tosiaan jos siihen liittyy kuvaaminen niin vielä parempi, koska tota kameraa vois käyttää useammin ja eikä olis pahitteeksi opetella käyttämään sitä kunnolla.. Siis niitä ideoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti