17.8.2013

Tässä sitä taas ollaan

Taukoni ei tämän pitempään kestänyt näemmä.. Tylsyys ehti iskee, vaikka vieläkin mieltä painaa muutama asia. En kuitenkaan anna niiden häiritä (niin paljoa), koska haluan omaksi huvikseni edes kirjoitella tänne jotakin turhaa.

Eilen loppui virallisesti meikäläisen kesätyöt ja voin vihdoinkin harkita lomailevani. Kyllä mä töihin menen takaisin keikkailemaan, ei musta niin helpolla eroon pääse ;) Nyt tosiaan on tarkoitus kokeilla lomailla edes viikon verran, koska edellinen "loma" meni juosten erinäisten pikkuhommien kimpussa -.- Musta kylläkin tuntuu siltä, että ehdin kyllästyä lomailuun jo muutaman päivän kuluttua. Mä alan varmaan haaveileen tosissani koulun alkamisesta! Sitten kun niin käy, viekää mut hoitoon...
Kesä 2013 oli yhtäaikaa kiva ja tylsä. Tylsän kesän teki viikonloppuvapaattomuus, kun on edelliset 5 kesää olemaan viikonloppuisin vapaalla. Nyt olin joka kolmas viikonloppu vapaa, minkä vuoksi tuntui etten ehtinyt tekemään kesän aikana mitään ns. kesäjuttuja. Koko kesä meni vähän niinkuin ohi tämän takia. MUTTA, loppuje lopuksi tässä kesässä on ollut paljon hyvääkin. Eka työpaikka oman alan hommissa oli erittäin hyvä juttu. En tiedä millanen olin töissä muiden mielestä, mutta omasta mielestäni pärjäsin hyvin hoitajana ja vastuuhommissa. Paljon on opittavaa, sen myönnän, mutta nyt ei peilikuvassa irvistelevä hoitsu näytä naurettavan säälittävältä ipanalta, vaan voin jopa ehkä luokitella itseni hoitajaksi. Ehkä.

Viikonloppuvapaattomuus kaikessa rasittavuudessaan oli myös hyvä oppitunti mulle. Väkisin oli pakko tottua ajatukseen, ettei aina ole vapaalla kavereiden kanssa samaan aikaan. Viikonloppuina, jolloin olin töissä, opin sumplimaan menoni niin, ettei tarvinyt yksin nyhjöttää Riksun kämpässä. Treeneissäkin ehdin hyvin käymään, vaikka tahti ei ollutkaan sama kuin viime kesänä. Se ehkä hieman harmittaa, koska olisi ollut kiva aloittaa kunnon treenaaminen taas.
Ja hei, sain parempaa palkkaa kuin koskaan aiemmin työelämässäni! Tästä syystä oli kerrankin varaa ostaa uusia vaatteita<3 No okei, suurin osa vaatteista ostettin iskän rahoilla sillä Tukholman reissulla ;D Vaatekaapin uudistaminen on ollutkin tässä pienimuotoinen projekti, joka vihdoinkin alkaa päästä alkuun. Vielä muutamaa asiaa kaipailisin ja sitten oisin ainakin vähän aikaa tyytyväinen... Ens tilipäivää odotellessa!

Nyt siis lomaileen täällä porukoilla Tampereella!

6 kommenttia:

 1. Ihana toi eka kuva, jotenki tunnelmallinen :)

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mustakin tuntuu et koko kesä on mennyt vähän niinkuin ohi, kun ei oo päivääkään lomaa (paitsi mulla nyt on nuo viikonloput)! Ja kouluun pitäis kohta mennä töistä ihan suoraan :--) Ooo noi oman alan työt on aina ihan huippujuttu! Paljon kiinnostavampi sit koulussakin kuunnella, kun on taas pikkasen parempi käsitys siitä mitä voi oikeasti työkseen tehdä :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli lomaa kyllä, mutta kaikki muut tekee niska limassa arkisin töitä, niin ei se paljoon pelastanut.. Ens kesänä ollaan vähän fiksumpia ;-D Juu nää oman alan hommat ehkä enemmänkin loi semmoista ajatusmaailmaa, että kyllä musta vielä hoitaja tulee :-))

   Poista
 3. Sulla on tosi kiva blogi ja vaikutat ihanan pirteältä ja positiiviselta :) Mulla on ihan hirveä ikävä kesää jo nyt ja vähän pelottaa, miten jaksan koko talven! Kivan selkeitä kuvia. Liityin lukijaksesi ja olisi ihana jos kävisit kurkkaamassa myös mun blogin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itekin alkaa hieman pelottaan, että kuinka sitä aikoo jaksaa pimeän ja kylmän talven yli.. Mutta eiköhän me selvitä hienosti siitä ;) Käyn kurkkaamassa sun blogia ja kiitos kun liityit lukijaksi!

   Poista