28.9.2013

Irtiotto arjesta

Alanya, Turkki
20.-27.9.2013


Varattin äkkilähtönä matka Alanyaan! Reissusta kotiuduttiin tänne koleaan Suomeen eilen aamupäivällä. Ei olla kumpikaan oltu aiemmin Turkissa, mutta ei se menoa haitannut. Lämmintä oli ihan tarpeeksi - asteita noin 28 - eikä reissun aikana ukkostanut ja satanut kuin yhtenä päivänä :) Rannoilla tuntui olevan enemmän ruotsalaisia/norjalaisia vanhuksia eläkeläisiä kuin meitä nuoria, mutta eihän siellä rannalla tarvii tommosia miettiä :D

Kaupustelijat ja ravintoloitsijat oli kieltämättä hieman päällekäyviä. Tiedettiin siis kyllä tämä jo entuudestaan, mutta väsyneenä ja tottumattomana sitä tuli helposti ärsyynnyttyä moiseen käytökseen. Jäi shoppailutkin hieman vähäiselle, sillä ei jaksettu juuri koskaan tinkiä kunnolla, kun siitä syntyi aina niin iso sotku. Muutaman vaateparren sain ostettua, matkalaukkuun ei olis edes kyllä mahtunutkaan enempää.. :D Söpöjä kissoja olisin kylläkin voinut tuoda mukanani! Tui! Moskeija ja turkkilainen spa koettiin myös - viimeiseksi mainittu oli yhtäaikaa hämmentävä ja kiva kokemus. Nyt voin ehkä ymmärtää, miltä vuodepotilaista tuntuu, kun joku toinen ihminen pesee sua..

Enempää en kerro matkasta, koska joku joskus valitti mun kirjoittavani liian tarkasti reissuistani. Eikä oikeestaan ole mitään tuon ihmeempää kerrottavaa, rantalomahan se oli :D Kysyä saa kumminkin, vastaan jos osaa.

Ps. Vaikka kuinka pidänkin eri kulttuureista ja uskonnoista, mutta kello kuudelta pärähtävä rukouskutsu aiheutti aina kiukkua.

4 kommenttia:

 1. Oi matkakuvia on aina niin kiva kattella :-) Kivoja kuvia! ♥

  VastaaPoista
 2. Tällaisista tulee aina kauhea matkakuume! Mäkään en ole koskaan käynyt Turkissa ja olisinkin mielelläni lukenut matkasta lisää :D Ihmisiä on moneen junaan, toiset ei jaksa tietynlaisia postauksia ja toiset tykkää niistä. :)

  ♥: www.therealmofmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt mullekin tuli matkakuume, kun aloin katteleen omia kuviani :D Ite oon aina kova kirjoittamaan kaikkee kommelluksia matkan varrelta ja oon tosiaan saanut kuulla "liian yksityiskohtaisesta" matkakertomuksista, niin aattelin nyt sitten kokeilla lyhyempää seputusta :) Ens kerralla kyllä palaan vanhaan tuttuun tapaani!

   Poista