16.9.2013

Loooong time ago...

Oho, taas on jäänyt päivittämättä arjen kulkua. Huuupsista keikkaa. Ei tässä arjessa nyt hirveesti mitään mainitsemisen arvoista ole tapahtunut - päinvastoin. Koulun alettua aikaa on tullut vietettyä koulussa, treeneissä tai töissä. Kohta alkaa pinna oleen kireellä, kun ei elämässä tapahdu mitään jännää. Mut hihhii, piakkoin siihenkin tulee muutos! 

Koska mun elämässä ei ole mitään ihmeellistä sattunut, länttäsin tähän satunnaisia kuvia reilu kuukauden haarukalla :D Koulun alkaminen on ollut muuten hassulla tavalla tosi hyvä juttu, sillä sain "arkeeni" jotakin mielekästä (=kaverit) JA voin kerrankin miettiä mitä pistäis päälle ;) Meikkiä en nyt normaalistikaan käytä niin kovin paljoa, mutta pieni laittautuminen on aina kivaa... Syy mennä kouluun perustuu lähinnä tähän pinnalliseen, mielihyvää tuottavaan asiaan. Tänäänkään ei olisi yhtään maittanut nousta sängystä kouluun, mutta kaipa se oli pakko :D Vaikkakin meinasin pitkästyä tunnilla, kun toi kuunteleminen tunneilla ei kuulu vahvimpiin alueisiini - kirjoitan mielelläni muistiinpanoja, niin keskityn opetettavaan aiheeseen paremmin. Nää pari viikkoo koulussa onkin mennyt käsi krampaten, kun oon skriivannnut mm. psykoottisen potilaan hoidosta. Jännää!


Tämä kuva siksi, että se nauratti typeryydellään mua niin kovin :D 


Ainiin, mä leikkautin kuontalonikin! On jo pitkään pitänyt varata aika, jotta voisin pelastaa mun kuolleet latvat. Tyypilliseen tapaani en ollut saanut tätä kuitekaan aikaiseksi... Yksi kaunis päivä tässä muutama viikko sitten olin erittäin kiukustanut ja pahalla tuulella ja maailma näytti äärimmäisen typerältä paikalta asua, joten päätin marssia ensimmäiseen parturi-kampaamoon ja varata itselleni aika. Hyvällä tuurilla seuraavan vapaa aika sattui samalle päivälle tunnin päähän. Kampaajan tuolissa rupesin miettimään, että jokin muutos tähän elämään on tehtävä (,koska syksyisin tulee aina semmoinen tunne), joten päätin leikkauttaa takaisin otsatukan. En nyt oikein sitten enää tiedä tykkäänkö tästä muutoksesta vai en, mutta no katotaan nyt... 
Operaatio "vaatekaapin uusiminen" oli aloitettava siivoamalla koko kaappi. Hienosti jäsentelin kaikki ne miljoonat muutamat paidat värillisiin ja värittömiin kasoihin. Jotenkin toi mun värillisen kasan värit toistaa itseään kummasti: keltainen, turkoosi, punainen, keltanen, turkoosi, punainen.... Niiiiiin ja kauan himoitsemani bootsitkin tuli hommattua nilkkureiden muodossa - kiitos Heini ja Janica henkisestä shoppailutuesta :D SpiritStoresta nää löysin ja ihastuin heti, mutta aattelin jättää ne hyllyyn, koska mun mielestä ne ei oo mun tyyliset. Loppujen lopuksi mut maaniteltiin ostamaan ne ja tadaa - nyt ne on aktiivisesti käytössä! Ne on niin ihanat tuituitui <3

Tämmönen tynkäpostaus tästä nyt tuli, kun en keksinyt muutakaan... Ideoilla saa heitellä mua ihan mielellään, koska multa meinaa loppua ideat kesken :S Kyllä mulla on muutama juttu mielessä, mut lisäideat ei ole koskaan pahitteeksi ;) Nyt on kyllä meikäläisen pakko mennä kohta nukkumaan, koska väsyttää ja huomenna pitää taas herätä kouluun -.- See u later!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti