30.1.2014

(Pop-laulajan) Vapaapäivä

Heipsan vaan! Mulla ei tahdo oikein enää olla mitään tekemistä tälle päivälle, niin rupattelen sitten niitä näitä tänne. Tänään vietin ansaittua vapaapäivää kaikkien näiden Batizadohulinoiden ja yllätysvöiden jälkeen. En näemmä selviä yhtä päivää puhumatta, kun oon muutamaan otteeseen puhellut yksisteni... :D Unirytmikin alkanut palata raiteilleen, kun oon itsestäni herännyt ennen kello kahdeksaa täysin pirteänä. Viimeiset pari kuukautta oon vapaapäivinä herännyt hyvällä tuurilla yhdeltätoista, mikä on mulle normaalisti ihan liian myöhäinen kellonaika herätä. Mä en tykkää herätä kauhean myöhään, kun sitten on aamu ihan pilalla. Mä rakastan aamuja, kun saa vaan olla, juoda hävytön määrä kahvia ja syödä kunnon aamupala, jonka jälkeen on vielä aikaa tehdä rauhassa vaikka mitä. Jos heräisin vaikkapa yhdeltätoista, niin joutuisin tekeen kaiken pienessä kiireessä eikä se oo yhtään kivaa :C No okei, ei mulla kyllä tänään oo ollut mikään kiire yhtään minnekään. Paitsi pyykkituvalle, jossa yrmeä siivooja siivos lattioita. Siitä huolimatta tänään oli ehkä maailman paras vapaapäivä :)

                           

Ensinnäkin, oon palauttanut unirytmini takaisin aamuvirkku-asentoon! Heräsin tänään ennen kahdeksaa virkeänä kuin peipponen. Eipä siinä sitten auttanut muu kuin pelata kännykällä turhiakin turhempia pelejä (,joihin oon kylälkin koukussa) ja keittää pannullisen kahvia. Rakastan pitkiä aamuja, jolloin saa vain löhötä ja nauttia rauhassa aamupalasta <3 Koitin myös siivota, mutta se projekti kaatui mun sulaviin tanssiliikkeisiin, kun pistin latinomusiikin pauhaamaan siivousta nopeuttaakseni -.- En olis varmaan tuntenut ulkoilmaa hipiälläni, ellei olisi ollut pakko viedä verokorttia palkanlaskentaan... Ja kun kerta oltiin ihmisten ilmoilla niin ihan oli pakko pistäytyä kahvilassa lukien tenttimateriaalia ja Hobittia vuorotellen. Toi mun tenttialue ei koskaan lopu - nytkin olin lukevinani ihan hirveesti ja hurrasin jo mielessäni luettujen sivujen määrää. Laskin sivut ja niitä oli....10 :C Samassa ajassa olin ehtinyt ahmia Hobittia jo monen luvun verran. Mutta hei aplodeja siitä, että luen tenttiin, joka pidetään kahden kuukauden päästä! Oon ennätysajoissa! 

                                      

                                 

Luin sitten Hobitin loppuun. Oon joskus lapsena lukenut tosta osan, silloin ei juurikaan napannut tommonen kirjallisuus. Nykyään nappaa! Harmi, että kirja loppui, nyt ei oo muuta luettavaa kuin tenttimateriaalit :( Osallistuin Goodreadsin haasteeseen, jossa saa ite määritellä tavoitteensa. Itse haastoin itseni oikein kunnolla ja pistin 50 kirjaa tälle vuodelle. Periaatteessa siihen saisi kai laskea koulukirjatkin, mut emmä niistäkään mitää kokonaan lue (saatika että edes lukisin sitä tenttialuetta), joten kaunokirjallisuudella mennään. 3/50 on jo luettuna, vielä olis pikkasen jäljellä... Huomenna äkkiä metsästään joku kirja mulle ennen kun tuun hulluks!

Niin, että rauhallinen vapaapäivä on takana. Kuvia ei tullut edes kauheesti otettua, kun keskityin rentoutumiseen :D Huomenna olisi toinen vapaapäivä edessä, paitsi että se meneekin siivotessa ja illalla sitten treeneihin Hämeenlinnaan! Heippatirallaa!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi ja oot kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Hei en halua vaikuttaa mitenkään karmivalta stalkkaajalta, mutta oon ihan varma että näin sut tänään. :D Oon töissä Willan Citymarketissa leipomossa, taisit ostaa siitä irtotiskistä jotain karjalanpiirakoita tms. Mietin että olisko pitänyt sanoa jotain, mutta se olis ollut ehkä outoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei et väärin nähnyt, olin siellä! :D Ei mua outous haittaa, ens kerralla sanot jotakin ;D

   Poista