18.5.2015

Kohti auringonlaskua

Aurinko. Tosi kuuma pallo, joka näyttäytyessään saa kenet tahansa mutrusuun paremmalle tuulelle. Itse koen auringonnousut ja -laskut myös äärimmäisen kauniiksi asioiksi. Eilen polkiessani töistä kotiin, en voinut kuin ihailla auringonlaskua. Se värjäsi taivaan kirjavaksi, se sai koivun lehdet näyttämään satumaisen kauniilta ja sen valo leikitteli puitten lomasta ja sokaisi minut. Olisin halunnut vain pistää silmät kiinni ja haistella ilmaa ja viilettää polkupyörällä lujaa. Silmät kiinni polkeminen ei kuitenkaan kuulu erityistaitoihini, joten jätin sen tekemättä. 

Yksi kuva oli auringonlaskusta saatava. Pysähdyin leipomon kohdalle, sillä auringonlasku suoraan edessä tyhjän tien päässä oli mielestäni kaunista. Olisin voinut seistä katselemassa auringonlaskua vaikka kuinka kauan ellei allekirjoittaneella olisi ollut kova nälkä. 

Pyöräillessäni kohti auringonlaskua ja kotia, mietin asioita. Mietin asioita, joista olen onnellinen. Vaikka mun elämässä on tällä hetkellä semmonen asia, johon olen kyllästynyt, päätin olla välittämättä siitä. Koitan keskittyä auringonlaskuihin, pyörääni ja muihin onnea tuottaviin asioihin. Katselen vaikka Pinterestistä kauniita asioita, jos en muuta keksi. Semmosta oivalsin eilen. Ja sen, että elämä on aika jännää välillä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti