19.6.2012

Jyväskylässä on jutut viistossa

Keski-Suomesta ollaan kotiuduttu sateen saattelemana! Viikonloppu oli mahtavan ihana (vai ihanan mahtava?) ja energinen. Lihaksissa tuntuu treenit ja jalkapohjista löytyy muutama kraateri. Mutta nyt itse viikonlopun pariin: suuntasin kimpsuni ja kampsuni bussilla ensin Tervakoskelle, josta lähdettiin Sannin kanssa ajeleen kohti Jyväskylä Totalia... 


Tultiin taidokkaasti myöhässä, mutta ehdittiin silti treenaamaan vähäsen. Oli niin siistii nähdä kaikkia kivoja ihimisiä, kun niitä ei oo piiiitkään aikaan nähnyt! :) Yövyin Roosan kämpillä Sannin kanssa ja saatiin varmaan aikaiseksi mukava sotku.. Sori.

Lauantaina oli sitten neljän tunnin treenit. Eka oli vähän maculelêa eli sellasta taistelutanssia ja sit oli iha capoeiraa. Hiki vain valui, mutta ei se mitään! Treenit oli tosi hyvät, sillä mä opin jotain ja niissä oli muutenkin hirveen hyvä meininki. En kyl yhtään ymmärrä, et miten jaksoinkin treenata niin hyvin.. Ehkä ne ihmiset sai sen aikaan ;) Sit mentiin vielä keskustaan pelaamaan capoeiraa kaikkien iloksi. Illemmalla oli Mestre Itapoanin luento capoeira regionalista. Capoeirasta tietämättömät henkilöt ei ehkä tajua tästä mitään, mutta lupaan selventää joskus vähän näitä kuvioita.. Ja koko ilta päätyi tietenkin tanssimiseen Jyväskyläläisessä baarissa :DJa sunnuntaina oli itse vyöjuhla. Onnea kaikille vyötetyille, olette vyönne ansainneet! Ja iiiiiso kiitos tapahtuman järjestäjille, kaikille mukana olleille kanssatreenaajille sekä tietenkin opettajille ja mestreille <3 Näemmekö vasta Ginga na Matassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti