2.7.2012

Diskojen mersu

Hej på dej! Vietin pitkästä aikaa viikonloppua Tampereella. Olisin voinut olla siellä pidempääkin, mutta työt kutsuu.. Tampere tuntui ekaa kertaa sieltä pois muutettuani niin kodikkaalta, että oli ihan surkuisaa istua junassa kohti Rixua :( Enkä mä pääse sinne piiiitkään aikaan. Tai no ehkä reeneihin juu, mutta en sen enempää. Mälsää.

Perjantaina suunnittelin töissä, että voisin viettää rauhallisen koti-illan perheen kanssa. Muutaman viikon univelat olisi samalla saatu karistettua. Tyypilliseen tamperelaiseen tapaan törmäsin (onpas monta t-kirjaimella alkavaa sanaa peräkkäin..) Fabioon ja Lauraan ja yhtäkkiä olin laittautuneena Passionissa juoruilemassa Lauran kanssa. Oli kyllä kiva jutella pitkästä aikaa, en ees muista koska ollaan viimeks juteltu kunnolla.. :) Kotiuduttiin kuitenkin aikaisin, koska viimeinen bussi menee vähän liian aikaisin. Pääsin siis nukkumaan kaikki velat pois! Jipii!


Lauantaina kävin äiskän ja iskän kanssa sukuloimassa vaarilla. Mukana oli myös serkut, joiden piirtäjämaisterina sain toimia. Joo mä tykkään kans tosta mun piirtämisasennosta... Että voi olla kummallisempi asento :D Sukuloimasta kiirehdin suihkuun ja Ainolle. Sovittiin aika päiviä sitten, että lähdetään Tampereen yöhön, kun ei tiedetä, koska päästään sinne seuraavan kerran yhdessä. Luottobaarimme Senssi kutsui meitä kovalla äänellä, vaikka me yritettiin vaihtaa suunnitelmia. Hieno ilta oli! Näytin kerrankin ihmiseltä, kun Aino oli laittanut mulle kikkurat ;)Aamulla (tai oikeastaan päivällä) Aino paistoi meille lättyjä <3 Omnom. Maha tuli kyllä täyteen niistä, kun Aino pakotti syömään melkein kaikki... Se yrittää lihottaa mua selkeesti. On siinäkin ystävä. 

Käytiin myös pikaisesti Näsijärven rantakalliolla. Munkin piti mennä uimaan, mut vesi oli niin jäätävää, että tuli pupu pöksyyn ;D Aino teki mulle hienon tatuoinnin hiilillä -.- Youtube-video saa luvan selittää teille tatuoinnin filosofiaa. 
Lisää Tampere-viikonloppuja minulle! Mutta harmi, en kyl pääse varmaan kuukauteen :C Tosin, mulla on kyl paljon muita kivoja juttuja sitä ennen koettavana :)) Mulla ei oikein muuta sanottavaa tähän ole oikein, joten heiheii! 

1 kommentti: