18.3.2013

Otsikoiden keksiminen on tyhmää

Terveisiä tenttikirjan äärestä! Oikeastaan pidän lakisääteistä taukoa lukemisesta, kun alkoi menemään pankreatiitit, ileukset, loop-ileostoomat ja sun muut ihanuudet sekaisin.. Uusin siis kaikki kevään tentit, ah <3 Enkä tietenkään ole jättänyt lukemista viimetinkaan, kun koe on torstaina eikä mulla ole vielä(kään) yhtä tenttikirjaa.. No panic! 

Pahoittelen, ettei ole tarjolla mitään mielenkiintoisia kuvia. Ulkona on ollut hienoja päiviä enkä edes käytä niitä hyväkseni ja mene ulkoiluttamaan kameraa... Ei huvita mennä yksin kuvaileen, kun tää Riihimäki ei mun omasta mielestäni ole mikään hirveen kuvauksellinen paikka. Joku kaveri olisi oivallinen syy lähteä kuvaileen, vinkvink ;-D Mun Nikon suorastaan huutaa, että sitä pitäis käyttää! Ei oo aikoihin tullut kuvailtua mitään järkevää, joten oon kuvaillut mun huonetta. Kerrankin siivosin KOKO kämpän kunnolla! Yleensä tyydyn vain raivaan tavaroita oikeille paikoille ja pölyjen pyyhkimiseen ja muun kämpän siivoominen on vielä harvinaisempaa. Viikonloppuna iski siivousvimma (=välttelin tenttiin lukemista) + Paula oli tulossa mun luokse viettämään iltaa. Heti tuli kodikkaampi olo, kun on siisti koti! Länttäsin mun koulupöydän yläpuolelle muutaman valokuvan, joiden katsomisesta tulee parempi mieli. Vasemmalla oleva kuva meidän perheestä on otettu 2002-2003, kun asuttiin Kangasalla eli oon noin 10-vuotias. Oikealla on abivuoden kaverikuva vuodelta 2010 <3 Pitäisi teettää muutamia kuvia lisää ja pistää albumiin. Mulla olis jopa valittuna kuvatkin vuosilta 2008-2012, mutta arvatkaapa saanko mä ikinä mitään aikaiseksi? En.

Tänään oon siis töiden jälkeen opiskellut. Aikuisten oikeesti! Yleensä en pysty lukeen kotona, mut tänään kykenin keskittymään tarpeeksi jeejee :-) Toimin paremmin paineen alaisena, mikä selittääkin keskittymiskyvyn... Huomaa, että termit alkaa oleen hallussa, kun kirjoitan muistiinpanoihin mielummin termein kuin oikein sanoin :-D Hyvä vaan, kentällä kun tarvii enemmänkin noita "slangisanoja" kuin oikeita nimiä -.-Sairaalasarjojen katsominen on helpottunut, kun tunnistaa esiintyviä sairaalasanoja; nimimerkillä "hihkun Housea katsoessani, jos tunnistan jonkun sanan"... Halvat on huvit.

Muista painehaavat!

Gastro sai sydämen, koska työharjoittelu.


Viimeinen kuva on todiste siitä, että näytän typerältä hiukset kiinni. Ainoa miinus hoitsun työssä :-D Hiukset toki voisi laittaa jotenkin kivasti kiinni, mutta A) mä en osaa B) en jaksa aamulla keskittyä hiusten räpeltämiseen. Meikkaaminen voisi ehkä auttaa asiaan, mutta kuten ootte ehkä huomannut, mun yleisilmeeseen ei kuulu runsas meikki. Ei siis auta muu kuin kestää. Kyllä ihmisen elämä on vaikeeta aina välillä... :-D

Huomenna iltavuoro, joten voi valvoa hieman. Eli se tarkoittaa armotonta opiskelua! Tai Facebookkaamista.

5 kommenttia:

 1. Hei! Oon aika vasta löytäny sinun blogin mutta se vaikuttaa kivalta joten seurailen. :) En oo vielä kerenny vanhempia tekstejäs lukemaan joten pitääki nyt näin kysyä että mitä sie siis opiskelet ja mikä se sinun harjoittelupaikka on? mitä teet siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Kauheen hassua, että joku löytää tän blogin, mutta siis huisin siistiä :-)

   Opiskelen siis sairaanhoitajaksi ja oon nyt harjoittelussa Lahden keskussairaalassa gastroenterologisella kirurgian vuodeosastolla :D

   Poista
  2. mulla on tapa seikkailla bloggaajalta toisen sivuille nii silleen löysin tännekki. :)

   Anteeksi tietämättömyyteni mutta mitä tuo gastroenterologinen tarkottaa? Joo olen mieki siis sairaalasarjoja seurannu ja tuttu sana mutta en saa päähän mitä se meinaa. :p

   Poista
  3. Saat anteeksi :D En jaksanut kirjoittaa omin sanoin, joten kertokoon Wikipedia vastauksen: "Gastroenterologia on vatsaelinsairauksiin ja niiden hoitoon keskittynyt sisätautien erikoisala."

   Poista
  4. okei,kiitti. Tämän selvensi huomattavasti asiaa! :D

   Poista