20.3.2013

tämä päivä sekoittuu eiliseen ja toisinpäin

Välttelen huomiseen uusintatenttiin lukemista puhumalla puhelimessa ja kirjoittamalla blogiin. Mulla on viimeaikoina ollut niin hyvä fiilis, että odotan jo kauhulla alamäkeä.. Ei saa vielä tulla! Vasta sitten vaikka joskus myöhemmin. Nyt ei ehdi mennä alamäkeä alas, kun pitää ensin kiivetä korkeelle. 

Kaikki kuvat on eiliseltä päivältä, jolloin ehdin tekeen yhtä sun toista ennen iltavuoron alkamista. Mä rakastan pitkiä aamuja, jolloin voi syödä silloin kuin haluaa (ja niin paljon kuin haluaa), suihkussa voi olla pitkään, voi laittautua ihan rauhassa ja sitten jää aikaa jopa olemiseen. Toi oleminen kyllä mun kohdalla oli lukemista -.- Eilen aamulla siivosin ja pesin pyykkiäkin tossa samalla! Ja tosiaan söin oikean aamupalan! Harvoin tulee syötyä kunnollista aamupalaa näin kotona, kun on aina kiire jonneki. Asiahan ratkeaisi, jos heräisin vähän aiemmin, mutta se ei nyt tule kysymykseenkään.. 

Omnomnom


Eilen ei oikeestaan olis tarvinnut laittatua saatika ottaa kuvia siitä, koska tuolta mä ehdin näyttää muutaman tunnin vain. Mutta kun kerrankin ehti ja sai näyttää ihmiseltä niin miksipä ei? Kauheen virkistävää olla hiukset hetken aikaa auki! Muuten, toi alempi kuva ehkä vääristää värejä, koska ei mulla tollasia kummallisien vaaleanpunaruskee-ehkäjopaoransseja raitoja ole. Ainoa väriero, jonka huomaan on harmaana loistava juurikasvu <3 Jaksan edelleenkin ihmetellä hiusteni tämän hetkistä pituutta, sillä vielä hetki sitten ne olivat lyhyet. Tykkään näistä pitkistä todella paljon! Ja minä kun menin sanomaan ennen kasvatuspäätöstä, että "mulle ei sovi kyl ollenkaan pitkät hiukset!"... Perun ehkä puheeni, omasta mielestä nämä pitkät on nimenomaan paremmat kuin lyhyet. Mielipiteitä?

Se on tarkoituksella epätarkka, koska Peltsikan maisemat ei kovin silmiähivelevät ole..Ennen asemalle lähtöä käväisin kirjastossa lainaamassa sen puuttuvan tenttikirjan vihdoinkin. Enkä tietenkään löytänyt kuin painoksen vuodelta X, mutta tuskinpa ne tiedot ihan hirveästi on muuttunut. Tai saavat luvan olla samat, sillä minä en ala miettimään yhtään enempää tätä asiaa. Piste.

Olin ihan unohtanut, että pääsiäinen on kohta (,vaikka kaupan hyllyillä ne herkulliset pääsiäismunat muistuttavat ikävästi) ja että Riihimäkin on näemmä jonkinmoinne pääsiäiskaupunki. Todella hämmentävää kävellä pitkin kylää ja vastaan tupsahtelee yks jos toinenkin tommonen virpomisoksapönikkä. Ei yhtään Riihimäen tyylistä sanon minä :-D Lahdessakin vielä jouluvalot, vai mitä ne ikinä ovatkaan, roikkuvat katujen yläpuolella!! Tai no, jos totta puhutaan niin ne otettiin eilen illan pois. Mä näin!Tähän loppuvat meikäläisen kuvat eiliseltä. Harjoittelussa on mennyt ihan hyvin. Oon todella huono arvioimaan yhtään mitään mistään. Ite oon ylpee itestäni, että oon päässyt ehkä pikkasen porukkaan mukaan, mut vielä olis parantamisen varaa. Aina ei voi kuitenkaan voittaa, joten tyydytään tähän mitä on. Sen sijaan voinen kertoa, että tällä hetkellä mieltäni piristää eräs potilas, joka nimenomaan halusi minut häntä auttamaan kävelyttämisessä sun muissa! Whipii! Ja ohjaajakin kehui. Hieno päivä kerrassaan.

Toinen asia, mistä olen iloinen on uusi "harrastus". Oon jo pitkään halunnut harrastaa jotakin muuta liikuntaa kuin capoeiraa, koska aina ei ehdi ihan Hämeenlinnaan asti menemään. Ajatus kuntosalilla käymisestä vain kammottaa, mutta ryhmäliikuntatunnit ei kummoselta vaihtoehdolta kuulosta. Muutaman kerran oon Tampereella ollessani käynyt zumbaamassa ja sitten viime keväänähän kävin Riihimäellä muutamaan otteeseen zumbassa. Nyt kuitenkin haluisin vähän jotain muuta kuin zumbaa, joten lauantaina otin itseäni niskasta kiinni ja marssin Hyvinkään kauppakeskuksen liikuntakeskukseen (toistoatoista!) Willaan ja CxWorx-tunnin turvin kehitin lisää keskivartalolihaksia. Aluksi iski ramppikuume, kun jostain syystä alkoi ujostuttamaan. "Siellähän on tuntemattomia ihmisiä ja ääk mä en oo aiemmin ollut tollasella ja mun varmaan pitäis osata jo kaikki liikeet ja sit mun pitäis varmaan vielä olla tosi hyvässä kunnossa..." Just joo, hei mitä mä oikein ajattelen?! Takarivistä itseni kuitenkin löysin. Kolmenkymmenen minuutin tehopakkauksen jälkeen olo oli vähän tärisevä, mutta hyvä! Tätä lisää! Tänään sitten olin työvuoron jälkeen uudestaan käymässä ja hyvältä tuntuu taas. Vastalihakset voivat olla kipeät huomenna, mutta tiedänpähän ainakin tehneeni jotakin.. Katotaan mitä mieltä mä huomenna oon lihasjumituksista :-D

Ohhoh, kellopas on jo paljon enkä ole lukenut ollenkaan! Oh noes, nyt pois täältä ja iltasatuja lukemaan!

3 kommenttia:

 1. Vitsi kuulostaa kivalta toi CxWorx-tunti, onko kallistakin lystiä se Willan kuntokeskus? :) Kun kerta oma työpaikkakin on saman katon alla, niin voisin saada ehkä maaniteltua itseni joskus sinne liikkumaan. ^^

  VastaaPoista
 2. Kaikki liikuntakeskuksen on kyl kalliita, mut mun mielestä toi Willa on ihan ok-hintainen. Kertamaksu opiskelijalta on 7€, mutta itsehän ostin 10 kerran kortin, joka sitten maksoi 61€. Ja ei oo mitään liittymismaksua, kuten monissa muissa paikoissa! Paitsi, että kortista piti maksaa 20€ panttimaksu -.-

  Mutta suosittelen kyllä ainakin kokeileen, jos yhtään kiinnostaa! Pääsiäisenä on ilmasia tuntejakin ;)

  VastaaPoista
 3. Haastoin sinut blogissani

  beatywings.blogspot.com

  (ja tämä ellei edellinen kommenttini saapunut) :D

  VastaaPoista