21.9.2014

Mandariinia hiuksiin

Elossa ollaan! Ehkä. Hirvee hinku päivittää blogia - luonnoskansiossa on triljoona tekstiä odottamassa viimeistelyä. Jostain syystä en saa niitä julkaistua, sillä jokin kumma ujous iskee heti. En tiedä mistä semmoinen ujous on peräisin ja haluan kovasti päästä eroon siitä. Jotenkin tuntuu vain, että on ihan pölhöä muka lörpötellä täällä "tyhjänpäiväistä" arjesta ja sen ulkopuolelta, vaikka siis niinhän moni muukin tekee. Luin aiempia kirjoituksiani ihaillen silloista estottomuutta julkaisemisessa. Mitä on tapahtunut? Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä, sillä tää on kuitenkin mun oma juttu ja jos joku pitää tätä pölhönä niin ei tarvii lukee :D Raivotäti kiittää ja kuittaa ja siirtyy positiivisempiin asioihin...

Mä päivitin nimittäin kuontalon ulkonäköä! Latvat olin aiemmin jo liukuvärjännyt, mutta kaipasin niihin hieman eloa. Lääpin latvoihin Biozellin Color Maskin (sävy Mandarin) ja lopputuloksena oli kuparihtavan sävyiset latvat. Kampaajalla puolestaan leikkautin 10 cm pituutta pois ja siellä vielä kertaalleen pistettiin kuparista Color Maskia latvoihin. Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän lopputulokseen, vaikkakin nää on kumman "lyhyet" hiukset. Mutta hieman käytännöllisemmät, sillä entiset liaanit tunkivat itseään laukkujen hihnojen alle, vetoketjujen väliin ja töissä ne olivat aina silmillä ja tiellä.

Täytyi jokin todiste uusista hiuksista olla, joten hirvittävän laadukas kännykkäräpsy saa hoitaa hommansa. Tuossa eilen illalla teki mieli käkkäröittää latvoja ja meikata kunnolla (mikä ei tässä kuvassa ikävästi näy kyllä). Peilikuva näytti hassulta, mutta kivalta. Peilikuva teki mut niin iloiseksi, että jammailin mm. jumalaisen Michael Jacksonin tahdissa. Se oli hyvä ilta se eilinen.

Nyt on ihan pakko lopettaa, kun alkaa silmät painuu kiinni eli raahaan itseni peiton alle lukemaan kirjaa vielä hetkeksi. Näkemisiin!

2 kommenttia:

  1. Kylläpä tuo väri näyttää ihanalta ♥ voi ei, julkaise ihmeessä ne postaukset. Älä ajattele mitä muut ajattelee, tää on sun blogi, etkä pidä tätä miellyttääksesi muita ja sitä paitsi uskon niiden postausten olevan yhtä ihania kuin nää muutkin. Kivaa syksyä Pimenta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanan piristävä kommentti, kiitos<3 Ehkä rohkaistun tästä julkaisemaan luonnoksiani pois pyörimästä :) Ihanaa syksyä sullekin Katarina!

      Poista