5.10.2014

Koska alkaa normaali arki?

Elokuussa vietetyn loman aikana toivoin työharjoittelun alkavan. Ai miksi? Koska tarvitsen säännöllisyyttä, rutiineja ja tietoa seuraavasta päivästä. Lomalla suunnitelmani olivat lähes 90% auki eikä se sopinut yhtään mulle. Ahdisti, kun ei tiennyt mitä päivä tuo tullessaan. Mutta nyt, kun työharjoittelua on mennyt noin 4 viikkoa, en vieläkään kyllä tunne arjen palanneen. Tuntuu, että on koko ajan kiire jonnekin tai jotakin pitää tehdä ennen tai jälkeen työharjoittelupäivän. Koska se arki alkaa vai aiheutanko itse itselleni kiireen tunteen?


Varmaan aiheutankin. Pitäis käydä työharjoittelussa, oikeissa töissä ettei tili olisi miinuksella, capoeiratreeneissä, salilla, vanhempia moikkaamassa ja kavereiden kaa kahvilla. Pitäisi olla aikaa tehdä opparia, lukea kirjaa, syödä aamupala, rentoutua...  Pakoilen velvollisuuksiani blogimaailmaan lukemalla fitness-blogeja ja haaveilen timmistä kropasta. Yhtenä aamuna ennen iltavuoroon menemistä päätin näyttää närhen munat stressille ja suuntasin aamukahvin jälkeen kaupungille kamerani kanssa. Kahvikupista tuli mieleen, oli pakko ostaa Ikeasta sympaatiset kahvikupit! Niistä juon kahvia mielelläni, koska keltainen on kiva väri.

En mä loppujen lopuksi sitten kuvannut niin paljoa kun keskityin musiikkiin ja yllättävän rentoon oloon. Jäin katselemaan kuivaa Tammerkoskea ja vaivuin omiin ajatuksiini. Pohdin, mitä kirjoittaisin blogiin näistä kuvista ja että täytyy pestata joku hovivalokuvaaja kuvaamaan muakin välillä :D Olisin halunnut enemmänkin kuvata Tamperetta, mutta jalat olivat kuin perunamuusia edellispäivän salitreenistä. Hytihyti vaan kuului jaloista, joten suuntasin viimeiset energiani ruuan etsimiseen. Kulmakonditorian salaatit ovat ainakin Hyvinkäällä täyttäneet massuni useastikin, joten suuntasin Kulmisikävissäni Tampereen Kulmakonditoriaan. Täytyy kyllä myöntää, ettei Hyvinkään Kulmista voita mikään! Ei edes TreKulmis. Mutta ikävöidessäni kantapaikakseni tulleen Hyvinkään Kulmiksen tunnelmaa, änkeydyn tänne, koska kahvi on 2,20€ ja santsikuppi on ilmainen ;) (Mokkapalatkin on aika hyviä, kokemuksesta tiiän!)


Nuo eivät sitten olleet mun astioita. Ne oli semmosen pukuherran.

Hetken omaa rauhaa Kulmiksessa ennen kuin täytyy lähteä kohti TAYSia ja työharjoittelua. Ei mennyt aamu hukkaan, kun lähti aikasin liikkeelle :) Seuraavaa vapaata hetkeä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti