26.9.2011

Thank you for the weekend, for giving it to me

Vietin niin mahtavan viikonlopun, että on ihan pakko jakaa se kaikkien kanssa!!


Perjantaina lähdettiin Jonnan kanssa puoli viiden aikoihin kohti Hämeenlinnaa ja saavuttiin Irineulle ja Kaisalle kaikenlaisen navigoimisen jälkeen. Kotiuduttuamme lähettiin Hämeelinnan keskustaan kokeileen rumia vaatteita.. Oltiin mm. Kappahlissa ja Anttilassa.. Oon todella rakastunut Joona Kristianiin ja Janne Johannekseen <3

Yötreenit alkoi klo. 00.00 ja kesti neljään asti. Mutta AXÉ TOTAL oli! Ihan mielettömän kivaa oli eikä ees ollut ihan niin rankat treenit, kuin olis voinut olla. Mut olin ihan kiitettävän hikinen, kun painoin puoli viiden aikoihin pään tyynyyn. Kiitos siis kaikille treeneihin osallistuneille! Seuraavia yötreenejä odotellessa!

Lauantaina käytiin sattuneesta syystä Tampereelle heti aamusta. Syötiin aamupala sitten siellä ja tultiin joskus päivällä takasin Hämeenlinnaan. Irineu ja Kaisa ei ollut kotona, joten oltiin ihan kaksin siellä kämpillä. Päätettiin olla kilttejä asukkeja ja tiskattiin ja imuroitiin siellä. Siivoilun jälkeen tehtiin vatsalihaksia musiikin tahtiin, tai ainakin yrittettiin. Musana toimin mm. Mr. Saxobeat eli Åke&Håkan <3 

Illalla mentiin Academialle katteleen leffaa. Ekaks katottiin Fight Club, jonka aikan Jonna nukahti (ekat 15min se katto kyllä...) ja mäkin vaan tuijottelin sitä.. Se oli aika utopinen elokuva, kun kuuntelin ainakin osan leffasta. Siis tekstit oli portugaliksi Gharronnen takia, joten oli pakko vain kuunnella.. Ja sit katottiin Besouro eli sellanen capoeiraleffa. Siihen en enää jaksanut keskittyä, kun alkoi hieman ramaseen.. Kämpille ajettiin taas joskus neljän aikoihin ja pelättiin, että poliisit tulis puhalluttamaan meidät. Onneks ne ei kuitenkaan ollut kiinnostuneita meistä :D Muutenkin hieman rikottiin liikennesääntöjä aika ahkerasti viikonlopun aikana, heheh. 

Sunnuntaina lähdettii yhdeltätoista kohti Lappeenrantaan Gharronnen ja Iinan kera. Matka sinne meni nopeesti rummutellessa ja lauskellessa A-teensiä. Mut huhhuh niitä reenejä sitten! Noi univelat alkoi painaa vähän, mut ei se ihan hirveesti menoa haitannut. Opinkin jotain ja onnistuin kerrankin! Uujea.

Treenien jälkeen mentiin Jonnan kotiin, jossa sit syötiin hyvää ruokaa (Kiitos!) ja vietettiin hieman aikaa ennen kuin jatkettiin matkaa kohti Hämeenlinnaa. Takasin tullessa katsottiin autossa Mamma Mia! ja Babe-possu -elokuva. Kyllä, G:n autossa voi kattoa dvd:tä. Mamma Mia! on vaan niin ihana <3 Ja ne laulut!

Ajettiin vielä sitten kotiin ja laulettiin taas A-teensiä. Huhheijaa on kyllä sellanen vkloppu ollut.. Lisää tälläsiä! Tosin enemmän unta naamariin kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti