8.10.2012

Ei koske Potnapekkaa

Oulusta mää tulin eilen! Yritän tehdä tästä pikaisen päivityksen, koska pitäis lukee tenttiin ja kirjoittaa ryhmätöitä ja siivota ja käydä kaupassa ja kirjastossa jajaja kaikkee.. Että siis nopsaa skriivaan tämän.

Torstaina lähdin puoli neljän jälkeen junailemaan itseäni Ouluun. Jouduin vaihtaan junaa kaksi kertaa: ensin Riksussa ja sitten Tampereella. Tosi rasittavaa. Matka sujui yllättävän hyvin! Ensin luin tenttiin vähän, johon tietenkin kyllästyin heti. Pistinpä siis koneen päälle ja aloin katsomaan Love and other drugs -leffaa, joka osoittautui erittäin hyväksi leffaksi. Jake Gyllenhaal tuitui.. En tietenkään unohtanut ruokaa, mulla oli evästä matkassa. Musta tuntuu, et oikeestaan vaan söin koko matkan :-D Niin ja tein mä kouluhommiakin koneella! Hyvä minä jeejee, sain jopa jotain silloin aikaiseksi! 


Ouluun saavuin 21.40 suurinpiirtein. Vähän oli juna myöhässä, mutta ei se haitannut onneksi. Aino oli lainannut koulukaverinsa pyörää mulle, jolla sit poljettiin viisi kilometriä kaatosateessa Toppilaan, jossa Ainon uljas opiskelijaboxi sijaitsee. Pimeellä ei hirveesti hahmottanut Oulua, mut paljon oli vettä. 

Aamulla heräsin yksin. Aino oli koulussa ja mä yksin kämpillä. En kyllä kauan ehtinyt olla yksin, kun Aino tulikin käymään kotona, jotta mentäis kauppaan ja tehtäis ruokaa. Tehtiin kanakastiketta ja riisiä omnomnom. Aino palaa koululle, minä menen kävellen Tokmanniin hakemaan tarjoussiidereitä :-D Kirosin koko matkan sitä, että sen Tokmannin piti olla "vähän matkan päässä"... Pyh, oli sinne hieman pitempi matka, mutta kyllä sen kävelin reippaasti. Mulla jäi sentään torstain treenit välistä ;-D 


Kaunis aamunaama, näytän vähän alkoholistilta.. :D 

Perjantai-iltana lähdettiin käymään Oulun yössä. En muista koska olisin viimeksi päässyt tuulettumaan... Lissabonin reissun jälkeen? Juu silloin kai. Mutta anyway, oli tosi kiva ilta/yö, vaikka dj olisi voinut valita musiikkinsa hieman harkitummin. Alkoi hieman kyllästyttämään 90-luvun hittibiisit, vaikka olihan niiden tahtiin loppujen lopuksi mukava tanssia. Ja Gangnam styleä tanssiessa oltiin ihan tanssilattian kingejä (meinasin kirjoittaa, että tai sitten me vaan näytettiin niin hyviltä.. mut kuka näyttää sitä tanssiessa hyvältä?), kun meidän viereen tultiin varta vasten tanssimaan ja kattomaan mallia :-D Oivoivoi.

Lauantai vietettiin ensin koomaten. Ei krapulan, vaan väsymyksen takia. Sitten saatiin takapuolemme ylös ja ulos. Suunnattiin keskustaan tarkoituksenamme kuvailla ja hieman shoppailla. Kuvailusta ei tullut kyllä yhtään mitään, kun oli niin sateista :C Nyyh, kerrankin kun olisi ollut hovikuvaaja. Olisin halunnut uuden profiilikuvan, jonkun kivan syksyisen. Mut ei sit. Mut saatiin me jotain shoppailtua: H&M:ltä alennuksesta pinkki hame ja normaalihintainen seeprapussukka <3 Okei pussukan ostin vain söpöyden takia, mut siihen hameeseen mä vaan rakastuin. Tuitui. Se on kyl vähän lyhyt, mut jos käytän sitä seuraavissa pippaloissa? Milloin sellaset on?

Makuuneissa oli joku tarjous, että kaikki leffat oli vuokrattavissa kahdella eurolla. No me metsästettiin Dark Shadows (siis se Johnny Deppin leffa, ei ollu mikään kauhuleffa nyt kyseessä) -leffaa. Löydettiin yks kappalle onneksi pienen lenkin jälkeen ja suunnattiin takaisin Toppilaan. Aino kuskas mua pyörän tarakalla kumpaankiin suuntaan eli tarakalla istumista jouduin kestään sen 10 kilometriä. Nyt sattuu sisäreisiin, kun tarakka painui niihin varmaan kiinni.. Nostan muuten hattua Ainolle, että se koskaan jaksoi pyöräillä kaikki mäetkin ylös tämmönen norsu tarakalla... Meidän piti kattoo Dark Shadows illalla, mutta mentiinkin naapuritaloon Teealle, Ainon koulukaverille, katsomaan uusin American Pie. Teealla oli myös muitakin arkkitehtuurityttöjä. Oli kiva ilta, vaikka pelkäsin että ne syö mut, kun oon niin out. Mut kaikki oli tosi mukavia :-)Sunnuntaina me katoottin se Dark Shadow sitten. Tosi kumma leffa jopa Burtonin tekemäksi, vaikka siis hauska olikin. Mutta kumma, sitä en kiellä. Ei kyllä muistaakseni tehty mitään ihmeellistä ennen kuin oli aika lähteä takasin Riksuun. Juna lähti 17.31 ja olin perillä 23.07. Oli jopa ajallaan, ihme. Tämä matka oli pitkä ja tuskainen: väsytti ja oli nälkä eikä ollut kännykkää (tai se oli kuollut, kun unohdin laturin kotiin) eikä ruokaa, tenttiin lukeminen väsytti ja koneella ei tapahtunut mitään ihmeellistä. Katselin sitten loppumatkan Inceptionin, koska en ollut nähnyt sitä vielä. Se oli oikeesti hyvä leffa, mä en yleensä ton tyylisistä tykkään, mut katoin ihan haltioituneena sitä! Niin ja viimeistelin maailman hienointa cd-levyn kantta, jota väsäsin. Osaan sittenkin piirtää, oho. Että semmonen reissu. Vähän vielä on Oulu jäänyt hämäräksi, koska tyhmä sää esti kaikki kivat suunnitelmat. Siksi kuvat on tyhmiä ja tylsiä, mutta onpahan ainakin kuvia. Ja kakat mä muuten nopeesti tätä kirjoitin... Hups. Nyt mä meen lukeen! Tai kauppaan..

Ainiin. Aattelin, että olisko aika pitää pieni tauko blogin kanssa?

1 kommentti:

  1. pah ei mitään taukoa blogeilusta, tätähän oli ihan parasta lukea:)) vaikka juoni olikin jo tuttu...

    VastaaPoista