22.3.2012

Failure to communicate

Ehdin jo iloita aamulla, etten ole niin räkäpäinen kuin eilen. Karu totuus iski kuitenkin, kun yritin varata itselleni aikaa kampaajalle. Puhelun kulku suunnilleen tämä:
Kampaamo: Partu-Kampaamo Rasta, Xx puhelimessa.
Minä: *pihinää, ääntä ei tule ollenkaan* 
Kampaamo: Haloo? 
Minä: *yskin yskimästä päästyäni*
Kampaamo: Ööö...
Minä: *lopetan puhelun*

Tyhmäkin tajusi varmaan, että pikku-Pimentalta on ääni kadonnut. Mitää ei kuulu. Sain ton puheluepisodin aikana hirveen paniikin, ei mulla oo koskaan lähtenyt tällein ääni! Toivoin kuitenkin, että ääni palaisi yskimällä ja olemalla hiljaa, jotta voisin kommunikoida koulussa. Pyh, ääni on ollut toistaiseksi koko päivän kadoksissa. Satunnaisesti saatan saada epämääräisen korinan aikaiseksi, mutta kuiskiminen on pääasiallisesti ollut mun tän päivän puhetapani, jos olen jotain puhunut. Oon leikkinyt mykkää oikeestaan koko päivän ja toivon sydämestäni ettei mun tarvi kauhean useasti tehdä tätä... Mua ei todellakaan ole luotu olemaan hiljaa! Argh, koko päivä hiljaa - en pysty! Mut ei tässä oikein voi muutakaan. 

2 kommenttia:

  1. Voi ei :( Mulla on myös nyt ääni tekemässä lähtöä ja huomenna pitäisi päästä laululeirille laulelemaan. Saa nähdä miten käy. :D Pikaista paranemista, toivottavasti ääni palautuu pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti sun äänes ei katoa, että pääset lauleskelemaan! :)

      Poista