17.3.2012

Onko nää kirsikoita vai tomaatteja?

Eilen vietetiin rakkaan ystäväni Idan 20v-pippailoita Tampereella. Onnea nyt vielä kerran muru <3 Mutta tosiaan oli kyllä mukaisat oltavat, kun kerrankin näki kaikki vanhat toverit sekä tutustui uusiin ihmisiin. Päästiin myös dansadansaileen Mansen yöelämään vaihteeksi... Oli kyllä sellanen reissu, että huhhuh. Mutta siitä kohta lisää!

Bussissa matkalla Idalle. 
 Minä, Aino, Maija ja Vilma suunnatiin ruhomme kohti Peltolammia illemmasta. Vastaanottokomitea oli suhteellisen onnistunut, sillä sankari tunki kouraan shottilasin, jossa oli absinttihyytelöä feat karpalomehu. Oli kyllä erittäin jännää toi jellyshotti!


Pieni-Sankari ja Vilman lasit.
Sori Sanna, ei millään pahalla. Mutta tää kuvastaa hyvin sitä jellyshotin makua. 
Kiitos jellyshotin ja Idan UFOshottien, oltiin ainakin Ainon kanssa hirrrveen, hirrrrrveen humalassa. En oikein ymmärrä miten siinä niin pääsi taas käymään :D No ei aina voi onnistua.

Allekirjoittanut 
Eksyttiin Tivoliin, jossa oli dj-kisojen semifinaali. Siis äsäm-kisojen. Tivolissa oli ihmeellisen paljon porukkaa - ei siis sillä etteikö siellä olis normaalistikin paljon porukkaa. Eilen oli vaan tavallista enemmän. No mutta se sitten tietenkin tarkoitti ei-niin-kovin-ihanien tuttavuuksien näkemistä. Tunnelma latistui hieman tälläisestä, mutta ei liikaa onneksi. Kuten jo aiemmin mainitsin, siellä oli kyllä semmonen meno, että.. Mua murjottiin ihan koko ajan! Oikeen jalan varpaat murskattiin tarpeeksi monta kertaa ja joku löi mua kyynärpäällään takaraivoon. Eikä siinä vielä kaikki - jonkun idiootin lasi meni tuhannen pimperon päreiksi ja sirpaleita sateli niskaan. Tai no mulla sellainen osui käteen ja solisluulle. Tällä kertaa ei tullut haaveria siitä. Onneksi. Olis kyllä ollut vihon viimeinen niitti!

Bussissa matkalla Ainolle. 

Tänä aamuna oli kyllä maailmankirjat sekaisin, kun heräsin yhdeltä (!) siihen, että Aino herätti mut. Mitä täällä tapahtuu?! Yleensä se menee niin, että mä herään ensin joskus kymmenen yhdentoista aikaan ja herättelen Ainoa. No välillä näinkin päin.


Kiitos kaunis siis illasta ja anteeksi jälleen tylsästä postauksesta. Ehkä mä saan jotakin jännenpää aikaiseksi ensi viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti