12.3.2012

Huomisen tulevaisuus

Viikonlopusta on vihdoin selvitty! Aijai, oli kyllä ihan mahtia. Oli niin siistiä nähdä taas ihania ihmisiä ja varsinkin niitä matkatovereita, joita ei ole nähnyt ikuisuuksiin <3 Opin uutta (eri asia osaanko soveltaa oppimaani..) ja vietin aivan mahtavia hetkiä noiden pösilöiden kanssa. Ehdottomasti parasta oli lauantaina pippaloissa, kun meidän matkaporukka tanssi nostalgisten brasiliabiisien tahtiin. Ah ja voih sitä onnea :')

Mulla oli kyllä kamera mukana, mutta en sitten klassisesti ottanut yhtäkään kuvaa.. -.- Tässä on ne muutamat kuvat, joita kamerallani räpsin. Yhteiskuvat on professori Anilsonilta kopioituja - anteeksi Anilson. Muutin kaikki kuvat mustavalkoisiksi ihan vaan vaihtelun vuoksi.

Perjantai 9.3.2012 @ Academia, Hämeenlinna


Lauantai 10.3.2012 @ Futuro do amanhã, Kamppailukeskus Voda, TikkurilaKiitos kuuluu Mestre Paulãolle, Professor Andry, meidän omat capoeiraopettaja, tapahtuman järjestäjät ja kaikki osallistujat <3 Ja anteeksi, ettei tänään huvittanut oikein kirjoittaa. Ei viikonloppua oikein voinut sanoin kuvailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti