24.3.2012

Kupillinen teetä x 10

Kirjoitin tämän eilen illalla, koska julkaisin jo eilen yhden postauksen enkä halua julkaista kahta saman päivän aikana.. Eilen kuitenkin jatkoin elämääni mykkänä ja sekös pänni. Tosin Viestintävirastosta soitettiin mulle aamulla ja pystyin puhumaan sen 24 sekuntia kestäneen puhelun ajan! Se oli saavutus! Muuten olen asioinut ne vähäiset kanssakäymiset mykkänä hymyillen. Pieni ihminen sisälläni kuitenkin huusi turhautuneisuuttaan, tää mykkyys on ka-ma-laa! Voi sitä raukkaparkaa, joka joutuu mun puheripulin uhriksi, kunhan mun ääneni taas löytyy... 

On kuitenkin jotakin hyvää tässä elämässä, vaikkei mulla olekaan ääntä: minä ja Aino lähdetään elokuussa Lissaboniin 15.-23.8.2012! Wuuuu, ollaan mietitty sinne lähtöä jo varmaan syksystä asti. Tosin silloin se kyl tais olla enemmänkin pila. Tammikuussa mun sieluni kaipasi matkustamista, vaikka Brasilian matkasta oli tuskin kahta viikkoa kulunut ja suunnittelimme Ainon kanssa jälleen Lissabonin matkaa. Aateltiin silloin mennä koko meidän lukiopoppoon kera - tai ainakin niin monen kuin vain saadaan houkuteltua. Sekin asia sitten jäi hoitamatta, kunne viime maanantaina innostuttiin koulussa katsomaan äkkilähtöjä Jannin, Paulan ja Ursulan kanssa.. Innostuin lähtemään matkalle ja tantaan: tässä ollaan nyt! 


Ennen elokuuta ehdin remuamaan sydämeni kyllyydestä ettei mun tarvis epätoivoisesti laskea minuutteja matkan alkuun. Tein hienon kollaasin mun kalenterimerkinnöistä, jotka ovat suunnitelmissa tapahtua kesä-heinä-elokuussa:
1. Capoeiraworkshop Göteborgissa, Ruotsissa kesäkuun alussa. En oo kyl vielä ihan varma onko mulla varaa lähteä tuonne..
2. Road Trip juhannuksen tienoilla! Ehkä maailman parhain hetken mielijohteesta tehty suunnitelma. Tai no, ei me kyllä olla suunniteltu muuta kuin noi päivät ja ketä kaikkia olis mukana ;)
3. Capoeiraleiri Ginga na Mata 2012!!!! Heinäkuun vikaa viikonloppua saa odotta kuin kuuta nousevaa, toi leiri on nimittäin kesän kohokohta <3
4. Mun ja Ainon Lissabonin matka <3
Kesä 2012 tulee oleen ihan mahtava!
Lähdin eilen kävelylle, kun oli niin hyvä sää. Mun piti oikeastaan lavastaa ulkoiluni kuvausretkeksi, mutta kyllästyin rautatietä ylittäessäni, koska en todellakaan tiedä minne voisin mennä kuvaileen. Olispa pyörä, niin voisin lähteä kyllä seikkaleen ympäri Riksua kamera messissä. Mutta jalkaisin en lähde yhtään mihinkään, ni! No mutta pidemmittä puheitta loppupäivän kuvasaldo:
Ainiin, kävin kääntymässä Hygessä. Kaipasin jotain piristystä, joten suuntasin Anttilaan ja mukaan tarttui How I met your mother season 3 ja Nurse Jackie season 1 :D 
Mun ei pitänyt kertoa mitään tästä päivästä tämän postauksen yhteyessä. Mut mun on pakko hehkuttaa mun täydellistä ensimmäistä työpäivää! Tai lähinnä hehkutan Riihmäen Kamppailukeskuksen siivoamista.. Se oli sanoinkuvaamattoman upea paikka, ilmeeni oli hämmästynyt ja innostunut :D Jäin tyhjänpantiksi loppuvuorosta, kun mun parini teki työn loppuun. Oli ihan pakko kokeilla niitä tatameja, kun ne niin kovasti huusia mua.. Hienosti tein siellä parafusoja (sellasii hyppypotkuja), erilaisia kärrynpyöriä ja tein muutaman potkun nyrkkeilysäkkiin. Olin ihan treenifiiliksissä ja olisin voinut jäädä sinne yksin treenamaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Mut ei sit. Mennään sinne huomennakin siivoamaan, toivottavasti jään tyhjänpantiksi taas niin voin treenailla hieman lisää ;)

2 kommenttia:

  1. jee luin ton koko turhan tekstin se tyhmän otsikon takii jota kuulin hyväks-.- T: Oula

    VastaaPoista