2.12.2012

#2 Dear Santa,

Lupasin (enemmän itselleni), että tuotan tänne jonkinmoista joulukalenterin tynkää. Koska blogissani ei ole mitään tarkkaa teemaa, on kalenterikin sen mukainen. Päivitän tätä joka päivä pienillä asioilla. Tämän toisen luukun aiheena joululahjatoiveet. 

We<3it

Itseasiassa tämä on hassu juttu, sillä en oikeastaan toivo mitään erityistä tänä jouluna. Ei multa toistaiseksi puutu mitää elintärkeätä, että voisin toivota sitä lahjaksi. Tai no, sain uuden talvitakin jo etukäteen. Mutta sitä ei lasketa. Lähinnä saan tämän vuoden joululahjoja vanhemmiltani ja luotan siihen, että äiti keksii tyttärelleen jotain kivaa. Se on aina osannut ostaa just oikeita asioita, vaikken sanoiskaan sille mitään. Tänä vuonna en oo sanonut yhtikän mitään lahjoista, joten saa nähdä mitä sieltä löytyy.... Jos nyt jotakin on tänä vuonna taas toivottava lahjaksi niin:


  • lisää luettavaa. Alkaa noi vanhat kirjat jo olla luettu enkä oo kovin hyvä kirjastoasiakas, sillä palauttelen lainojani aina milloin sattuu...
  • seinäkalenteri. Mulla on ollut sellainen viimeksi vuonna 2010 ja se oli aika kätevä ja hauska lisä muuten niin ankeilla seinillä. Mummo-kalenteri olis ihan mahtava! Tällä hetkellä seinällä roikkuu Cosmon mieskalenteri, mut mä en jotenkin nyt lämpene sille kalenterille. 
  • suklaata! Viime vuonna jäi joulusuklaat syömättä, kun hengailin Brasiliassa. Tänä vuonna en aio missata niitä :-P
  • HOUSEN KUUDES TUOTANTOKAUSI. Oon nyt vuoden sitä kärttänyt enkä vieläkään omista sitä. Prkl.
  • leffoja. Niitä ei voi koskaan olla liikaa..  

We<3it

Siinä olikin ne mitä ensimmäisenä mieleen juolahti. Muuten olen kaikkiruokainen lahjojen suhteen. Ajatushan siinä on tärkein eikä se itse objekti. Uskon, että pukinkontissa on ainakin kaksi "toivettani" toteutumassa. 

Huomenna paluu arkeen mummujen keskelle, joten huomiseen siis!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti