29.12.2012

Vuosi 2012

Vuosi olis ihan justiinsa ohi. Aika on mennyt ihan sairaan nopeasti :-O Aattelin tehdä pienen koosteen tästä vuodesta. Kysymyksen on jostakin vanhasta gallupista, jonka oon tallentanut mun tiedostoihini.. Tosin poistin siitä mielestäni turhia kysymyksiä. Aloitetaan tammikuusta...

1. Mitä tapahtui tammikuun ensimmäisenä päivänä?
- Oltiin Brasiliassa, Maracajaún rannalla katsomassa ilotulituksia juomien ja ystävien kera. Kaadettiin hiekkaan juotavaa, joten piti juosta hakemaan lisää kämpiltä. Maksettiin hämärän luukun kautta itsemme "baariin" sisälle, jossa meno muistutti orgioita.. Uin lähes alasti meressä hetken mielijohteesta Outin kanssa. Menin musiikin pauhaessa nukkumaan. Muuta en muista :-D Tai en muista mitä me päivällä tehtiin...
2. Mikä oli helmikuun tärkein päivä ja miksi?
- Tää oli vaikee, tuskin edes muista mitä helmikuussa tapahtui :-P Ehkä se oli tärkeä päivä, kun päätin mennä treeneihin. Olin ajatellut lopettaa capoeiran, mut tässä sitä ollaan vaan.3. Miksi tuon maaliskuun voisi elää uudelleen?
- Se oli hyvä kuukausi, vaikka ääni katoskin jossakin vaiheessa. Ei se mitenkään ihmeellinen kuukausi ollut, mutta en ainakaan muista mitään kamalaa tapahtuneen..

4. Mitä mieltä olet huhtikuun tapahtumista?
- Oli hyvä kuukausi myös. Rosalia tuli pitämään sambatunteja meille tuolloin ekaa kertaa, tosi kivaa jeejee!

5. Millainen mielialasi oli toukokuussa?
- Koulu alkoi ottaan päähän ja haaveilin kesälomasta ja kesästä. Muuten varmaan suhteellisen onnellinen olin.
6. Millainen sää oli kesäkuussa?
- Musta tuntui, että aurinkoiset hetket oli aina kello 6-14, kun olin töissä ja sen jälkeen satoi vettä. Olisi voinut olla hotimpaa!
7. Mitkä oli heinäkuun parhaat hetket?
- Ginga na Mata 2012 eli meidän capoeiraleiri! Se ainakin ekana tuli mieleen. Parhaita ihmisiä, aurinko paistoi, maailman paras juttu eli capoeira ja kreisiiiii menoo <3 Ikävä on!8. Miten elokuu lähti käyntiin?
- Olin lopen uupunut töistä ja odotin Lissabonin matkaa kuin kuuta nousevaa.. Ja Lissabonin matkan jälkeen ei ollutkaan enää elokuuta jäljellä paljon mitään.


9. Masensivatko syyskuun säät?
- Joo, koska aurinkoa ei näkynyt, satoi vaan vettä ja kissoja ja koiria :C

10. Miksi muistelet mielelläsi lokakuuta?
- Vammainen peukalo oli loppujen lopuksi ihan hyvä juttu, sillä tuli opittua käyttämään toista kättä ja vasemman käden kaikkia muita sormia. Kyllä se ihminen ilman peukaloa pärjää ;-) Niin ja oli monta hyvää hetkeä lokakuussa. Avauduin nolosti ystävälle ja vietin ehkä vuoden parhaimman päivän erään toisen toverini kanssa, jonka kanssa oli erittäin kivaa viettää aikaa :-)

11. Mitä olisit halunnut tehdä toisin marraskuussa?
- Hmm.. No ehkä olisin voinut lukea paremmin tentteihin... Mutta muuten en oikeastaan haluaisi tehdä mitään toisin, koska ei sillä olisi ollut lopputuloksen kannalta mitään merkitystä. Tässä ollaan ja elämä on ihan siedettävää ;-)

12. Mitä tapahtui joulukuussa? 
- Työharjoittelua lähinnä. Aamulla töihin, iltapäivällä kotiin ja siellä pysyin. Viikonloppuisin Tampereelle. Mitään ihmeellistä ei siis tapahtunut..

Siinä se nyt oli. Vuosi oli hyvä, vaikka kuljettiinkin enemmän elämän alamäkiä pitkin. Mutta ne kuuluvat elämään, enpä siis valita. Yksi vuosi Riksua, yksi vuosi sairaanhoitajaopiskelua. Oon ihan mielissäni. Mulla ei ollut tälle vuodelle lupauksia juuri ollenkaan, mutta ensi vuodelle on keksittynä muutama lupaus. Niistä sitten lisää myöhemmin ;-)

Hyvät uudet vuodet kaikille! Varokaa heikkoja jäitä, raketteja ja liukkaita teitä <3


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika ihanalta vuodelta. Pienistä jutuista koostuu aika mukava kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän ihana vuosi se olikin. Ja oikeassa olet; pienistä asioista koostuu mahtava kokonaisuus ;)

      Poista